A Travellerspoint blog

Beach life in Dadong Bay

Hei igjen!

(English below)

Jeg er fortsatt i Sanya. Her nede flyter dagene over i hverandre, jeg ser at det for vanlige folk er lørdag i dag. Tre familiemedlemmer startet på hjemreisen i dag, mens jeg og Elisabeth er igjen her i Sanya. Vi har byttet ut 5-stjernes hotell med hostell, men hva er vel koseligere enn hostellivet. Jeg synes faktisk det er et herlig liv. Vestlig mat, ansatte som snakker engelsk, ett kvartal fra stranden og en seng å sove i for 50 kroner natten. I tillegg mange opplevelsesturer man kan velge å bli med på!

Etter å ha sett at de tre andre kom seg vel av gårde i en altfor liten taxi til flyplassen, tok jeg og søsteren taxi til hostellet og sjekket inn her. Egentlig var planen for dagen å dra og se den store, høye, hvite Buddha-gudinnen som står på en slags molo ute i vannet og er veldig berømt. Men det tok over en time med taxi, evt. enda lenger med buss, det kostet 150 kroner i inngangspenger og man kunne ikke bade der en gang. Så vi tenkte at det var litt mye styr og penger bare for å se en statue. Så da dro vi på stranden i stedet. Litt skyer i dag, egentlig perfekt for vår vinterbleke hud, så holdt vi ut litt lenger.

Nå er vi på hostellet og bruker internett, lurer på om vi skal spise her eller lete etter noe annet. I morgen må søsteren reise herfra allerede i 10-tiden, og hun drar da til Hong Kong. I Hong Kong skal hun være i to netter før hun drar videre til Bangkok, hvor hun skal være med på en Kilroy-tur som går gjennom Thailand, Kambodsja, Vietnam og Laos.

Jeg flyr som sagt til Chengdu sent mandag kveld. I Chengdu skal jeg dra for å se pandaene på oppdrettssenteret de har der. Dette senteret ble opprettet for at disse pandaene ikke skulle dø ut, så de gjør en viktig jobb! Mer om det når jeg kommer dit. Etter Chengdu skal jeg til Leshan for å se en stor Buddha som er hugget ut i stein, før planen er å gå på fjellet Emei Shan. Google virker ikke nå, men så vidt jeg husker er fjellet 3099 meter, og jeg tenkte å gå opp og ned hele. Man kan også ta buss og gondol for å komme seg til topps. Om man velger å gå, så kan man overnatte i ulike tempel på veien, så man slipper å gå opp og ned på en dag. På toppen er det også et stort tempel man kan overnatte i. Litt som turistforeningen sine hytter ☺ Og det kuleste av alt er at det er ville aper på dette fjellet! Apene er veldig uredde og ute etter mat, så har du noe du vil ha, så tar de det. Man kan altså ikke ha mat eller drikke synlig på seg, da tar de det ut av sekken eller lommene dine. Satser på snø og sol så jeg får meg en skikkelig fjelltur med god utsikt!

Legger ved litt bilder fra dagens strandliv, de eneste fire som ville laste opp.

Ha en fin lørdag alle sammen :)

-

-

-

Hello again!

I'm still in Sanya. Three family members started on the journey back to Norway today, my sister and I are left here. We have moved from our 5-star hotel to a nice little beach hostel. Gotta love the hostel life, so relaxing and so many nice people.

After making sure our parents and brother were safely placed in a tiny taxi and heading towards the airport, we went to our hostel and checked in. Our plan for the day was to go and see the famous tall white Buddhism Goddess statue that is located on a pier out in the see. But we found out it was expensive, far away and there were no possibilities to go swimming nearby, so we decided to just stay in Dadong Bay and go to the beach instead.

Now it’s dinnertime!

Have a nice Saturday ☺

large_Dadong2.jpglarge_Dadong_1.jpglarge_Dadong3.jpglarge_Dadong4.jpg

Posted by martinemaui 03:45 Archived in China

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Flink du e blitt til å bade Maui :)

by Sandra

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint